Betalen

Welke betaalmogelijkheden heb ik?

Gordijnfestijn.nl biedt de volgende betaalmogelijkheden:

iDEAL 

Met iDEAL reken je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aangeschafte raamdecoratie af op de internetbankierenpagina van je eigen bank.

Hoe werkt iDEAL?

 1. Plaats een bestelling via Gordijnfestijn.nl. Bij het afrekenen kies je voor de betaalmethode iDEAL.
 2. Vervolgens word je doorgestuurd naar de beveiligde omgeving van je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaarstaat. Je wordt door je bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling.
 3. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.
 4. We sturen per e-mail een bevestiging van je bestelling en we gaan aan de slag met het produceren van je gloednieuwe raamdecoratie.

Wil je eerst een offerte ontvangen? Neem dan contact op met één van onze adviseurs via (+31) 035 544 66 58 of info@Gordijnfestijn.nl. Nadat je onze offerte hebt geaccepteerd, ontvang je een betaallink via Stripe, waarmee je een iDEAL-betaling kunt doen.

 

In3 – In 3 keer betalen met 0% rente

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-. 

Voorafgaand aan de betaling doet in3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over in3? Bezoek dan: www.payin3.nl.

Hoe werkt In3?

Als je kiest voor in3 betaal je het volledige bedrag in drie gelijke delen binnen 60 dagen. Op de dag van je bestelling betaal je het eerste deel via iDeal en wordt je aankoop verzonden. 30 dagen later betaal je het tweede deel en weer 30 dagen later het derde deel. Zo hoef je geen grote uitgave in één keer te doen. Je ontvangt een mailtje zodra je een nieuwe betaling moet doen. Wel zo makkelijk!

 1. Kies & check:

Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.

 1. 1e betaling & verzending:

Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

 1. 2e & 3e betaling:

Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.

 

Creditcard 

Wil je dat je aankopen verzekerd zijn? Betaal dan met je creditcard (Visa of Mastercard).

Vul je naam, creditcardnummer, vervaldatum en 3-cijferige CVC in (Credit Card Verification Code). Deze code vind je op de achterkant van je kaart. Alle gegevens worden gecodeerd verzonden, zodat ze beveiligd zijn tegen onbevoegd gebruik.

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een e-mail met daarin de orderbevestiging en het ordernummer.

 

Aanbetaling 

Het is ook mogelijk om via één van onze adviseurs een bestelling op basis van aanbetaling te plaatsen. De aanbetaling bedraagt 70% van het totaalbedrag. Dit kan alleen bij een bestelling boven de €500,-. De resterende 30% kan uitsluitend per pin voldaan worden als de raamdecoratie gemonteerd wordt.

Alle genoemde prijzen in de webshop zijn inclusief btw. Dit geldt ook voor klanten die een zakelijke bestelling bij ons doen.

 

Bancontact 

Betalen met Bancontact is snel, makkelijk en veilig (alleen beschikbaar in België).

Hoe werkt online betalen met Bancontact?

 1. Plaats een bestelling op Gordijnfestijn.nl. Bij het afrekenen kies je voor de betaalmethode Bancontact.
 2. Je wordt doorgestuurd naar de beveiligde betaalomgeving. Volg de instructies en betaal met je kaartlezer.
 3. Het bedrag wordt direct van je rekening overgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.
 4. We sturen je een e-mail met de bevestiging van jouw bestelling. Daarna gaan we aan de slag met het produceren van jouw gloednieuwe raamdecoratie.

 

Paypal 

Betalen met Paypal is snel, makkelijk en veilig.

Hoe werkt online betalen met Paypal?

 1. Plaats een bestelling op Gordijnfestijn.nl. Bij het afrekenen kies je voor de betaalmethode Paypal.
 2. Je wordt doorgestuurd naar de beveiligde betaalomgeving. Volg de instructies en betaal met je Paypal account.
 3. Het bedrag wordt direct van je Paypal account overgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.
 4. We sturen je een e-mail met de bevestiging van jouw bestelling. Daarna gaan we aan de slag met het produceren van jouw gloednieuwe raamdecoratie..